Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ewers udvider i Vestjylland

Af ame - 9. jul. 2018 KL. 11:10

  • ww298793_1
  • ww298793_2

Korn- og foderstofvirksomheden Ewers bygger lagerhal med plads til 6000 ton korn på afdelingen i Ølgod.

Brødrene Ewers udvider afdelingen i Ølgod i Vestjylland med nye lagerfaciliteter til opbevaring af 6000 ton korn. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

De nye lagerfaciliteterne er netop nu ved at blive bygget færdige og står klar, så kunderne får en ekstra god service i høsten.

citat startcitat start

Vi kender landmændene her i området, og for os er det meget afgørende, at vi er servicemindede og engagerede. Nærheden er også afgørende. Vi skal være lettilgængelige for vores kunder.

Jens Erik Gräs - afdelingsleder Brødrene Ewers

citat slutcitat slut

Bedre transportlogistik

Brødrene Ewers kører hver dag hele lastvognstræk fra Sønderjylland til Vestjylland med foder til selskabets mange vestjyske kunder med især kvæg- og svineproduktion, og med bedre lagerfaciliteter bliver der mulighed for at udnytte transportkapaciteten endnu bedre.

- Det er enestående, at et korn- og foderstofselskab etablerer sig og investerer i gode faciliteter her i Vestjylland. Det har vi som medarbejdere det meget godt med, og vi er stolte af at være med til at skabe lokale arbejdspladser i området, siger afdelingsleder Jens Erik Gräs og bekræfter virksomhedens strategi om at sprede sig ud i landet og rykke tættere på kunderne.

Landmands-opbakning

Afdelingen er åben, så landmændene kan hente blandt andet planteværn og andre hjælpestoffer, når der er brug for det. Ewers har seks nye og moderne gødningsspredere, som landmænd kan leje, og der afholdes hvert år en aften med vidensdeling omkring planteværn og med deltagelse af typisk 100 landmænd.

- Vi kender landmændene her i området, og for os er det meget afgørende, at vi er servicemindede og engagerede. Nærheden er også afgørende. Vi skal være lettilgængelige for vores kunder, siger han.

Sidste år åbnede Brødrene Ewers for modtagelse af alle afgrøder i Grindsted i kraft af et samarbejde med Hjortlund Landbrug. Afdelingen i Grindsted hører ind under Ølgod.

- Mange landmænd har savnet en private korn- og foderstofvirksomhed her i Vestjylland, og derfor blev der taget meget godt imod Brødr. Ewers. Landmænd mener, det er nødvendigt med flere udbydere for at skabe dynamik i markedet, og vi er med til at skabe den dynamik, idet vi har kunder i en stor radius omkring Ølgod og med mulighed for at udvide omsætningen. VI har korte kommandoveje i selskabet, og vi kan agere hurtigt. Desuden arbejder vi som et team, hvor hver enkelt medarbejder påtager sig sin del af ansvaret for, at afdelingen fungerer. Den service sætter landmændene pris på, siger Jens Erik Gräes.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame