Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Esben Lunde Larsen: Glem alt om at genåbne landbrugspakken

Af Erik Suhr - 29. nov. 2016 KL. 09:19

Esben Lunde Larsen erklærede Agromek 2016 for åben med en klar besked til oppositionens landbrugsordførere. Landbrugspakken består.

Til stor glæde for de mange tilhørere erklærede miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen Agromek 2016 for åbent med en klar udmelding til oppositionens landbrugsordførere.

Landbrugspakken består, og der bliver ikke tale om at genåbne pakken til forhandling.

citat startcitat start

- Skulle der sidde en forvildet landbrugsordfører et sted i landet og drømme om, at genåbne forhandlingerne, så er beskeden klar.. Glem alt om det. Pakken ligger fast og sådan er det,

Esben Lunde Larsen, miljø- og fødevareminister

citat slutcitat slut

- Skulle der sidde en forvildet landbrugsordfører et sted i landet og drømme om, at genåbne forhandlingerne, så er beskeden klar.. Glem alt om det. Pakken ligger fast og sådan er det, sagde Esben Lunde Larsen.

Miljø- og fødevareministeren forklarede også, at der intet som helst odiøst var over, at landbrugspakken blev justeret i henhold til gældende EU-ret. Heller ikke efter, der er kommet nye ansigter i regeringen.

- Selvom der er kommet nye ansigter i regeringen, så er kursen klar. Der er ingen vaklen. Vi har hele tiden aftalt, at pakken skulle være i overensstemmelse med EU-retten. Derfor er der ikke noget at komme efter, sagde Esben Lunde Larsen.

Den nye regering bestående Venstre, Liberal Alliance og De konservative har landbruget som et af de områder, der skal satses på i fremtidens Danmark.

- Vi ønsker, at der skal skabes arbejdspladser i Danmark. Og der er både landbruget og teknologisektionen omkring landbruget ekstremt vigtigt. Vi ønsker at sikre, at Danmark fremover er et landbrugsland, som producerer attraktive eksportvarer og skaber velstand i landet. Og det kan man altsammen få et indblik i, her på Agromek, sagde Esben Lunde Larsen og erklærede Agromek 2016 for åben.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame