Valtec i Gravens nær Kolding har ansvaret for salg og service af Valtra's velkendte traktorprogram i et forholdsvis stort område fra grænsen op til Horsens i nordøst og Nørre Nebel i nordvest, skriver virksomhederne i en samlet pressemeddelelse.

Firmaet har sine egne folk placeret rundt i området og har derudover et samarbejde med Varde Traktorlager om service, men har længe haft et ønske om at styrke arbejdet i det Sønderjyske. Derfor glæder det Flemming Tandrup fra Valtec, at det nu er lykkes at etablere et formaliseret samarbejde med Servicecenter Syd i Rødekro. - De er kendt som rigtigt dygtige Valtra-folk og servicerer allerede mange af områdets Valtra traktorer, så der er alle muligheder for at etablere et frugtbart samarbejde for alle parter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jan Marcussen, der ejer Servicecenter Syd, er også godt tilfreds med den nye struktur.

- Som servicepartner får vi adgang til den nyeste Valtra viden, software osv., og vi får en endnu bedre reservedelsforsyning, så jeg er sikker på, at det bliver godt både for os og naturligvis først og fremmest vores kunder.

Han fremhæver, at han og hans medarbejdere tilsammen har en betydelig erfaring med Valtra.

Fra Valtec, bliver det udover back-up fra serviceteamet, primært sælger Johannes Petersen kunderne kommer til at møde i området. Han bor privat i nærheden af Rødekro og kender derfor området godt.