Emma Christensen fik stor hæder, da LandboUngdom lørdag afholdt årsmøde på Nordjyllands Landbrugsskole ved Nibe. Foran 130 deltagere på årsmødet fik hun overrakt prisen som Årets LU'er, og det fik tårerne til at trille hos den nordjyske pige.

- Jeg er simpelthen bare så stolt og så glad. Og jeg er rørt. Det er for mig den største pris i LandboUngdom, og det er helt vildt, at jeg har vundet den, fortæller Emma Christensen i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Udvikler både sig selv og LandboUngdom

Emma Christensen er aktiv lokalt i Dronninglund LandboUngdom, på regionalt niveau i Region Vendsyssel og på landsplan i organisationens Aktivitets- og Kursusudvalg. Alle steder har hun et positivt sind og et godt humør, der smitter alle omkring hende. Hun er fuld af gode ideer, og hun bruger utallige timer på frivilligt arbejde i LandboUngdom.

-Jeg giver rigtig meget af min tid og af mig selv til LandboUngdom, men jeg får endnu mere igen. Jeg brænder for LandboUngdom og for vores fællesskab. Jeg vil gerne udvikle LandboUngdom, men jeg har også udviklet mig selv helt vildt meget i LandboUngdom, siger Emma Christensen.

Ni aktive og vellidte medlemmer var indstillet til prisen, og vinderen blev fundet ved afstemning direkte på årsmødet. De nominerede blev præsenteret, og herefter stemte lokalforeningerne på deres favorit via et elektronisk afstemningssystem.

Til årsmødet blev prisen Årets Event i LandboUngdom også uddelt. Her løb Fyns LandboUngdom og eventen FarmerOlympics med sejren. Årets LU-legat på 10.000 blev tildelt Nanna Camilla Pedersen.