Siden oktober 2018 har Alex Nielsen stået i spidsen for Danmarks ældste dyrskue, skriver dyrskuet i en pressemeddelelse. Han har nu efter flere overvejelser valgt at søge nye veje og fratræder derfor stillingen som dyrskuechef.

Det Fynske Dyrskue 2019 så anderledes ud end hidtil, hvor den 350 m2 store Skyliner blandt andet tegnede rammerne om det centralt placerede fødevaremarked med summen, trafik og et hav af gode spisemuligheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En dynamisk indretning af pladsen og et ønske om digitalisering af organisationen var enkelte af de initiativer, som Alex Nielsen var med til at drive.

- Vi er i bestyrelsen ærgerlige over, at Alex Nielsen har valgt at fratræde stillingen. Vi har hele vejen haft et godt samarbejde, hvor bestyrelsens ønske om modernisering og kvalitet har været i overensstemmelse med Alex Nielsens fokus på kvalitet, ordentlighed og modernisering, siger Torben Povlsen, der er formand for Fynsk Landbrugs Eventforening.

- Mange af de aftryk, som Alex Nielsen har sat på Det Fynske Dyrskue 2019, vil vi tage med i den fremadrettede planlægning. Samtidig vil vi lave en naturlig sortering i de elementer, der gik rigtig godt og de elementer, der gik mindre godt

Alex Nielsen udtrykker selv stor tilfredshed omkring samarbejdet med bestyrelsen og medarbejdere, som er blandt de væsentligste årsager til, at han kigger tilbage på tiden som dyrskuechef med ny viden og nye samarbejder.

Alex Nielsen fratræder officielt stillingen pr. 1. september men er fortsat tæt på Torben Povlsen i forhold til den videre udvikling af dyrskuet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Torben Povlsen, Lars Iversen og jeg har haft et godt samarbejde med hver vores styrker, som vi har formået at skabe plads til, så det gav synergi til eventet, udtrykker Alex Nielsen.

Dyrskuet 2020.

I kølvandet på Alex Nielsens fratrædelse har bestyrelsen i Fynsk Landbrugs Eventforening for nuværende besluttet sig for at gennemgå evalueringen af årets dyrskue, hvorefter vi vil melde ud hvorledes vi organiserer fremtiden.

Formand Torben Povlsen vil indtil da indtræde som konstitueret dyrskuechef, i tæt samarbejde med næstformand Lars Iversen. Projektmedarbejder Simone Hansen vil fortsat være den daglige kontakt for dyrskuets udstillere og samarbejdspartnere.

- Vi er positive i forhold til fremtiden for Det Fynske Dyrskue, hvor dette års afvikling har sat gang i mange nye tanker omkring Det Fynske Dyrskue 2020.