Fordelt på ni teams har 45 studerende fra hele verden deltaget i Agromeks student Challenge. Konkurrencen begyndte tirsdag, da Agromek slog dørene op, og fredag blev vinderen fundet.

De ni hold havde hver fået en forretningcase fra udvalgte Agromek udstillere - blandt andet Dol-sensors Skov A/S, Seges og Jema A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det blev de studerende, der fik en opgave stillet af Skov A/S, der løb med titlen som årets vinder.

Resultatet blev bedømt af en international jury bestående af akademikere og topchefer fra industrien.

Ud af de ni grupper havde juryen valgt de fem bedste ud, som pitchede deres idéer for et stort publikum fredag eftermiddag. Herefter tog juryen igen en snak, inden den endelige vinder blev fundet i Dol-sensors Skov A/S.

Dol-sensors udfordrede teamet med en 360-graders analyse af deres kamerabaserede teknologier og forretningsområder ved at identificere de mest værdifulde digitale tjenester, samt yderligere oplysninger og muligheder, der kan udledes af de optiske sensorer.

Ervia Martino, 35 år, fra Grækenland, var en af de studerende, som var med til at vinde årets Student Challenge. Hun læser til dagligt en master i internationel økonomi, og kendte i forvejen ingen af de andre studerende, hun kom i gruppe med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været så sjovt at være med og møde de andre. Vi er virkelig stolte af at have vundet, fortalte hun efterfølgende.