DM&E og DM&E Junior vil have en fælles stand ved Agromek 2018. Standen vil være et særligt samlingssted for branchens unge, oplyser DM&E i en pressemeddelelse. Foreningen opfordrer alle interesserede i at komme forbi standen til en snak om, hvilke karrieremuligheder, der er hos landets maskinstationer.

På standen kan de unge få en snak med repræsentanter fra bestyrelsen i DM&E Junior og høre mere om, hvordan det er at starte en maskinstation, og hvilke ledende stillinger, der findes hos de allerede eksisterende maskinstationerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Agromek er et oplagt samlingssted for unge med interesse for store maskiner og landbrug. Jeg ser frem til at møde andre med samme interesse, siger Lasse Sørensen, der er formand for DM&E Junior.

Et voksende netværk

DM&E oplyser, at DM&E Junior blev stiftet under DM&E i foråret med det formål at skabe et samlingssted for de unge på maskinstationerne og andre nysgerrige med interesse for ledelse og virksomhedsdrift. Netværket er voksende med nu 40 medlemmer, men foreningen har ambitioner om at samle endnu flere unge med interesse for branchen.

- Vores netværk handler om, hvordan man bedst muligt kan lede en maskinstation, og hvordan man kan håndtere de udfordringer, der er, når man er nystartet. Det vil vi gerne snakke med de unge mennesker om til Agromek, fortæller Lasse Sørensen i pressemeddelelsen.