DMC er i en rivende udvikling, og virksomheden er nu, efter knap to år som ejer-ledet virksomhed, klar til at styrke organisationen ved at ansætte en direktør.

- Vi har hele tiden haft i vores strategiplan, at vi i 2019 skulle ansætte en direktør, og nu er tiden moden, fortæller administrerende direktør Henning Lund Andersen. Vi er i dag ca. 90 ansatte fordelt på 4 afdelinger og er med en betydende omsætning velindtjenende og velkonsolideret. Vi har et godt momentum i markedet og oplever en positiv udvikling med stigende efterspørgsel fra eksisterende såvel som nye kunder, og det er vores ambition, at virksomheden skal vækste på både eksisterende som nye kunder. Vores nye direktør skal fokusere på strategisk eksekvering, ledelse, organisations- og forretningsudvikling og ikke mindst på det operationelle lederskab af virksomhedens 9 sælgere, siger Henning Lund og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi leder efter den bedste til at stå i spidsen for det DMC, som er hjerteblod for både os indehavere og virksomhedens ansatte, der er vores vigtigste ressource. Dem skal vi passe godt på i det her, slutter Henning Lund Andersen, som glæder sig til i fremtiden at bruge mere tid på at sælge maskiner samt sparre med en ny leder af Dansk Maskincenter A/S.