DLG har besluttet at udstille på fagmessen Nutrifair i januar 2012. NutriFair er et udstillingsvindue for leverandører og producenter til den indendørs husdyrproduktion.

- NutriFair tegner til at blive et spændende og meget interessant forum for branchen. Derfor har DLG besluttet at deltage, og vi vil sætte spotlight på både nye og mere kendte løsninger, fortæller Christoffer Hage, forretningschef i DLG.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

De besøgende kan på den sidste af de to udstillingsdage høre et foredrag af DLG's administrerende direktør Asbjørn Børsting.

Peter Sunesen, projektleder i Messe C Fredericia, hvor NutriFair skal foregå, er glad for at kunne føje DLG til udstillerlisten, som vokser støt og allerede nu tæller tæt ved 100 deltagende virksomheder.

- DLG og koncernens mange datterselskaber har produkter, løsninger og services rettet direkte mod NutriFairs besøgsmålgrupper. Så messeoplevelsen og nytteværdien får endnu et hak opad med deltagelse af så attraktiv en udstiller. Samtidig glæder jeg mig over, at Asbjørn Børsting har fundet tid i sin tæt pakkede kalender til at holde foredrag under messen. Det er bestemt med til at understrege NutriFairs høje faglige niveau, fastslår Peter Sunesen.

NutriFair finder sted den 25.-26. januar 2012