Såvel DLG som Danish Agro vil deltage med tre stande. DLG får sin egen stand, og det samme gør datterselskaberne Vitfoss og DLG Vet. Danish Agro repræsenteres, ud over egen stand, af Hatting og Vilomix.

- Vi er i forvejen til stede på Agromek, og det giver derfor god mening for os at deltage i FarmerTech de vintre, der ikke er Agromek. Messens klare fokus på at formidle den nyeste viden passer rigtig godt ind i vores visioner, siger chef for DLGs danske aktiviteter, koncerndirektør Ole Christensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peter Iversen, direktør for Vilomix og medlem af Danish Agros koncernledelse, er på samme linje:

- FarmerTech er interessant for Danish Agro koncernen, fordi vi har mulighed for møde de danske landmænd, som vi samarbejder med i hverdagen, og vise dem bredden i vores services og ydelser. Vi skaber værdi for landmanden ved at have fokus på, at kunne dække så mange af hans behov som muligt.

Målrettet messe

Mens Agromek er den brede udstilling med alt til landbruget, er FarmerTech den mindre, mere målrettede messe om husdyr, korn og foderstof, rådgivning og energi. Messen arrangeres af Dansk Agroindustri og Landbrug & Fødevarer med blandt andre Seges, Viking Danmark, MCH Messecenter Herning og LandbrugsMedierne som samarbejdspartnere.

- Ud fra en ren forretningsmæssig betragtning er FarmerTech ganske godt tænkt, siger marketingchef, underdirektør Christoffer Hage, DLG.

- Det er en god ide med faste stande, der holder omkostningerne nede og gør messen mere overskuelig for den besøgende. For os betyder det, at vi kan give tre af vores selskaber en helt selvstændig profil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkret vil DLG på FarmerTech vise markante nyheder inden for så forskellige emner som yversundhed, smågrisefoder og ensilering.

Tilsvarende budskab kommer fra Danish Agro:

- Vores datterselskaber Vilomix, Nordic Seed, Hatting, Vilovet og Vilofarm samt Danish Agro selv sætter fokus på produkter og produktnyheder indenfor en række produktkategorier. Det gælder blandt andet premix og vitaminer, såsæd, genetik, veterinærmedicin, foder med mere, siger Peter Iversen

Inviterer kunder

Ud over at deltage med stande på udstillingen vil såvel DLG som Danish Agro stille med indlægsholdere i forbindelse med de faglige seminarer, der er en integreret del af den nye messe. For yderligere at støtte messen sender de to koncerner en direkte og personlig invitation til deres over 20.000 danske kunder og medlemmer umiddelbart før messen.

FarmerTech afholdes første gang 19.-20. januar 2016. En lang række virksomheder, ikke mindst indenfor staldinventar, rådgivning og energi, har allerede meldt deres deltagelse.