DLGs fortsatte strategi om at fokusere benhårdt på kerneforretningen, betyder, at alarm- og sikringsaktiviteterne fremover bliver drevet af Telesikring.

- Vi er stolte af at have opbygget DLG Sikring, der servicerer såvel erhvervs- som privatkunder med alarm- og sikringsløsninger. Alarmer er dog ikke en del af DLG-koncernens kerneforretning, og derfor er vi glade for, at vi i Telesikring har fundet en køber, der kan levere et fortsat højt serviceniveau og videreudvikle forretningen, siger Lars Wolf, markedschef i DLG Service.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Telesikring A/S er landets største danskejede sikringsvirksomhed, og det har i forbindelse med salget været vigtigt for DLG, at DLG Sikrings kunder kommer i gode hænder.

-Telesikring har mangeårig erfaring med drift af alarm- og sikringsvirksomhed, en stor serviceorganisation og mange teknikere rundt om i landet. Vi er derfor sikre på, at der med Telesikring ved roret fortsat vil blive ydet en kompetent service og taget god hånd om vores alarm- og sikringskunder, slutter Lars Wolf.

- Hos Telesikring er vi glade for at overtage alarm- og sikringsaktiviteterne fra DLG. Vi har en ambitiøs vækststrategi på det danske alarm- og sikringsmarked, som støttes godt op af denne overdragelse, og der er gode synergier i forhold til vores eksisterende forretning. Ligeledes ser vi frem til at servicere vores nye alarm- og sikringskunder, siger Morten Dall, administrerende direktør i Telesikring.