Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Djurslandgården slår besøgsrekord

Af ame - 8. aug. 2018 KL. 16:30

Sommerens varme har ikke skræmt Djurslandgårdens gæster væk. Besøgsgårdene har endnu engang oplevet et stigende antal besøgende.

I løbet af sommeren har fire landbrug på Djursland slået dørene op for interesserede, som gerne vil have et indblik i et moderne dansk landbrug. Djurslandgården har i dets levetid været en velbesøgt ferieaktivitet for turister og familier på Djursland, og dette år er ingen undtagelse. Selvom sommeren i år har budt på ekstrem varme, så har det ikke holdt de mange gæster væk. Det skriver Djursland Landboforening i en pressemeddelelse.

- Jeg hører kun positive historier fra vores værter, som har været rigtig glade for de mange gæster. Der har, måske ikke helt overraskende, været en rigtig stor interesse for, hvordan tørken påvirker landbruget, siger Silke Lorenzen, konsulent i Djursland Landboforening.

Mosegården

På Mosegården ved Ryomgård havde Bodil og Harry Katholm allerede fra første besøgsdag en masse gæster. Mosegården er et familielandbrug, hvor gårdens besætning består af 30 sortbrogede malkekøer samt kalve og kvier. Malkningen foregår manuelt, og på gården er der udover 25 hektar med græs og majs også høns og islandske heste.

- Vi har haft besøg af turister, men også af rigtig mange bedsteforældre med børnebørn fra området. Vi har haft så mange gode besøg, og vi får også rigtig meget ud af dem. Vi har fået gode snakke og mødt masser af nye mennesker, siger Bodil Katholm, som sammen med sin mand, har været værter ved Djurslandgården de sidste seks år.

Dette år adskiller sig naturligvis fra de andre år, fordi der har været så varmt.

- Det gode vejr har ikke skræmt gæsterne væk. Jeg tror, det har været overskueligt at komme herop og ikke trave rundt og svede et eller andet sted, siger Bodil Katholm.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame