Efter Deutz-Fahr i noget tid har stået uden forhandler i det Nordvestjyske område nord for Skive på Salling, har Karsten Svenningsen Maskiner nu fået forhandling af Deutz-Fahr samt Zetor traktorer.

Salg af specielt Terex og Weidemann læsse- og entreprenørmaskiner har været fokus områder hos den Nordvestjyske maskinforretning, men landbrugskunderne er kommet i forretningen i mange år.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Med den nye forhandling af Deutz-Fahr samt Zetor traktorer, som begge importeres af HCP Nordic bliver spændende at få ind i forretningen. De to traktormærker supplerer hinanden godt, mener Karsten Svenningsen.

- Med det mix kan vi levere traktorer til enhver kundetype, uanset om det er en landmand med behov for autostyring, ISOBUS og avanceret hydraulikudrustning, eller en kunde som skal have flyttet et vognlæs jord. Det tror jeg bliver godt.

Også Egon Sørensen som er distriktschef fra HCP´s traktordivision ser frem til samarbejdet.

- Karsten driver en bundsolid forretning og har via sine mange aktiviteter med entreprenørmaskiner

vist, at han får tingene til at ske. Når han nu åbner en ny landbrugsafdeling med traktorer,

Artiklen fortsætter efter annoncen

er vi sikre på, at han nok skal få løbet den i gang sammen med sine kolleger.

Moderne værksted

I løbet af de seneste år har Karsten Svenningsen bygget nyt værksted, udstillingshal og reservedeleslager.

I alt råder man over ca. 3.300 kvadratmeter under tag, hvoraf de 1.500 er opvarmede, desuden er der lagt 3.000 kvadratmeter fliser, så der er god plads til de nye traktorer. Meget mod sædvane er det ikke Karsten Svenningsens intention at etablere en egentlig butik med tøj, plæneklippere og så videre.

- Vores interesse er det store grej, fortæller Karsten Svenningsen og fortsætter:

- Entreprenørmaskiner, rendegravere, læssere, gravemaskiner, traktorer og sprøjter er nu engang vores spidskompetence, og med den nye traktorafdeling skal vi ikke have startet mere op. Vi vil nemlig være rigtigt gode til det, vi gør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere mejetærskerspecialist

Forretningen blev grundlagt i 1998, hvor reparation af Claas- og Dronningborg-mejetærskere fyldte meget i ordrebogen. I takt med, at de gamle mejetærskere rullede over grænsen mod det østeuropæiske marked, blev der imidlertid færre og færre enheder at servicere.

Karsten så en stor mulighed i entreprenørbranchen og satsede på at blive områdets foretrukne servicepartner.

Det viste sig at være en korrekt satsning, for der var et stort behov for hurtig og kompetent service. Karsten Svenningsen har nu opbygget en betydelig markedsandel indenfor salg og service af entreprenørmaskiner. Seks ansatte og tre servicebiler er dagligt travlt beskæftiget med entreprenørmaskiner af enhver art og størrelse. De vigtigste mærker er Terex, Weidemann og New Holland, men Karsten og hans folk servicerer alle mærker. Som det er med entreprenørmaskinerne, servicerer man alle mærker, og det er ifølge værkfører og lageransvarlige Jesper Hammer ikke noget problem.

- Vi er alle gode teknikere og kan nemt skaffe de nødvendige reserve- og sliddele fra ind- og udland.