Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Design kan tørre, køle og ventilere kartofler og løg med udeluft

Af MAN - 8. apr. 2019 KL. 15:17

Hollandske OC Verhulst har indgået samarbejde med Mooij Agro BV om markedsføring, salg og supporting af nye produkter, herunder det nyeste design indenfor lagering af højværdiprodukter som kartofler, løg og andre rodfrugter.

OC Verhulst har gennem den senere tid søgt en stærk samarbejdspartner inden for lagerring af højværdi produkter herunder kartofler, løg og andre rodfrugter. Det hollandske firma har derfor indgået et tæt partnerskab med Mooij Agro BV inden for lagring af højværdi produkter. Blandt andet det nyeste design af VaccTek kondenstørrer, som i samme maskine er stand til og tørre, køle og ventilere med udeluft.

- Maskinen leveres som stand-alone maskine klar til at blive bygget ind i et hvert lager, uanset om det er nybygning eller i en eksisterende lagerbygning, fortæller Henrik Fuglsang VPL-system, som er samarbejdspartner med Mooij Agro og som står for salg og markedsføring i Danmark og Skandinavien.

Derudover tilbyder samarbejdet mellem OC Verhulst og Mooij Agro BV også mulighed for at tilbyde MCV ventilations unit, både med og uden køl.

Mooij Agro startede i 1981 med udstyr til kartoffellagering og er i dag en del af Hotraco Group, som har hovedsæde i det sydlige Holland.

Firmaet er et af de førende firmaer inden for klimastyring af kartoffel- og løglagre i Europa og har derfor en stor ekspertise på området.

I Danmark, Norge og Sverige har Mooij Agro gennem de sidste 12 år været repræsenteret af Henrik Fuglsang, med firmaet VPL-system.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame