Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Danske Svineproducenter: Bliv klogere på bæredygtighed

Af loc - 2. maj. 2019 KL. 14:34

Flere danske virksomheder har valgt at gå klimavejen, og det indebærer, at danske svineproducenter skal opfylde en række krav til produktion og dokumentation.

Bæredygtighed er blevet et ord, der bruges i flæng i mange forskellige sammenhænge, og det kan være svært at vide, hvad det egentlig betyder i landbrugsmæssig sammenhæng.

Desuden er den nye tendens ikke noget, der er vokset op fra landbrugets græsrødder, men tværtimod noget der kommer oppefra landbrugets etablerede organisationer og andelsselskaber.

En debat i landmandshøjde falder derfor et tørt sted, og det har Landboforeningen Danske Svineproducenter taget til sig.

- Mødet er for alle svineproducenter. Vi vil gerne nå længere ud end til medlemmerne for at give alle svineproducenter information om dette meget vigtige emne, som vi tror, er kommet for at blive. Dermed får alle svineproducenterne mulighed for at deltage i debatten om det, siger Kim Heiselberg, formand for Danske Svineproducenter.

Ved debatmødet den 27. maj kan man blandt andet høre Steen Hildebrandt fortælle om FN's verdensmål, Lars Albertsen, Danish Crown, fortælle om markedsperspektiverne ved bæredygtighed, og Tom Axelgaard, Goodvalley, fortælle om hvordan man opnår klimaneutralitet i sin svineproduktion.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame