Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Danske landmænd inspirerer Joskin

Af Josefine Ørts Felletoft - 9. nov. 2018 KL. 13:40

  • ww313981_1
  • ww313981_2

Joskin har netop præsenteret en lang række nyheder. Særligt én af nyhederne har de danske landmænd været inspirationskilden bag.

Det går ikke ubemærket hen, når en belgisk producent af vogne og udstyr til husdyrgødning som Joskin fylder 50 år. Fejringen foregik i to dage i denne uge, hvor der selvfølgelig blev præsenteret en masse nyheder.

Ifølge Christophe Bultot, der er salgschef for det danske marked hos Joskin er der to af producentens nyheder, der er interessante for de danske landmænd.

Den ene nyhed, Joskin kunne præsentere er Silo Space 2, som er en opgradering af Silo Space.

- Det er blandt andet de danske landmænd, der har været en af grundene til, at vi har opgraderet vores Silo Space. De ønsker altid noget nyere, som er hurtigere og billigere, og vi lytter selvfølgelig til dem, så derfor kan vi nu præsentere Silo Space 2, fortæller Christophe Bultot, og tilføjer:

- Silo Space 2 er både større, billigere og er mere sikker end den tidligere Silo Space.

Opgradering af produkter

Opgraderingen på Silo Space 2 består blandt andet i, at aflæsningstiden er reduceret med 25 procent. Den tidligere dobbeltramme er fjernet ved chassiet, og vognen har derfor fået et 200 millimeter højere lad. Derudover har Joskin valgt at lave vognen af en anden type stål, men har stadig samme styrke som tidligere.

Rumindholdet i den nye serie kan fås fra 48 kubikmeter i en to-akslet version til 59 kubikmeter i en tre-akslet version. Forenden af Silo Space 2-serien er også blevet redesignet og vinkler nu med 22 grader frem for 10 grader, som var tilfældet før.

Den anden nyhed, som er relevant for det danske marked er Joskins nye serie af møgspredere. Her har Joskin præsenteret Ferti-Space 2. Sprederen kan fås som to- og tre-akslet model. De lodrette valser med foldede spiraler sørger for, at spredningen bliver jævnt fordelt på mellem 8-16 meter per række. Kapaciteten for sprederen er på 12-28 kubikmeter.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame