Hos Dansk Maskincenter A/S er der fokus på at opbygge relationer til kunderne, sikre at kunderne kan få kontakt, og selvfølgelig at yde den bedste service, skriver Dansk Maskincenter i en pressemeddelelse.

Virksomheden dækker cirka det halve af Jylland, og de vil gerne gøre sig umage med at fastholde tilgængeligheden i alle kroge af deres distrikt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor har de valgt at ansætte fem nye medarbejdere, som i hver funktion skal styrke den samlede organisation i Dansk Maskincenter A/S.

I afdelingen i Rimmerhus er Anders Madsen ansat som administrativ værkfører og Mogens Bredtoft som eftermarkedskonsulent.

På salgssiden er Mie Meldgaard Jensen ansat i Jelling som salgs-backup. Sælgerteamet er yderligere styrket med ansættelsen af Ivan Fischer som salgsleder for afdelingen i Toftlund, og endelig har de ansat Allan Pedersen som reservedelsekspedient i forretningen i Jelling. Alle stillinger er nyoprettede.

- Vi glæder os til, at tilgodese kunderne og at kunne høste frugterne af en øget indsats, når vores nye medarbejdere lige er kommet godt i gang, udtaler administrerende direktør Henning Lund Andersen i pressemeddelelsen.