Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Dansk Maskincenter ansætter fem nye medarbejdere

Af JOF - 15. mar. 2019 KL. 13:21

Intet mindre end fem nye medarbejdere er blevet ansat hos Dansk Maskincenter A/S.

Hos Dansk Maskincenter A/S er der fokus på at opbygge relationer til kunderne, sikre at kunderne kan få kontakt, og selvfølgelig at yde den bedste service, skriver Dansk Maskincenter i en pressemeddelelse.

Virksomheden dækker cirka det halve af Jylland, og de vil gerne gøre sig umage med at fastholde tilgængeligheden i alle kroge af deres distrikt.

Derfor har de valgt at ansætte fem nye medarbejdere, som i hver funktion skal styrke den samlede organisation i Dansk Maskincenter A/S.

I afdelingen i Rimmerhus er Anders Madsen ansat som administrativ værkfører og Mogens Bredtoft som eftermarkedskonsulent.

På salgssiden er Mie Meldgaard Jensen ansat i Jelling som salgs-backup. Sælgerteamet er yderligere styrket med ansættelsen af Ivan Fischer som salgsleder for afdelingen i Toftlund, og endelig har de ansat Allan Pedersen som reservedelsekspedient i forretningen i Jelling. Alle stillinger er nyoprettede.

- Vi glæder os til, at tilgodese kunderne og at kunne høste frugterne af en øget indsats, når vores nye medarbejdere lige er kommet godt i gang, udtaler administrerende direktør Henning Lund Andersen i pressemeddelelsen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame