DLG har mere end 50 Case læssemaskiner.

Disse udfører mange artede læsseopgave i forskellige og krævende miljøer. Der er lagt vægt på drifts omkostninger og dermed ejertids omkostninger, og her har DLG lang og god erfaring med blandt andet Case maskinerne, som de nu indgår aftale med SDK omkring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Direktør og ejer Palle Kjærsgaard udtaler:

- Vi er rigtigt glade for aftalen er i hus med DLG, der er arbejdet hårdt for at runde alle hjørner i aftalen. Det er en omfattende og dyb aftale da det er den længste service og vedligeholdelses aftale vi hidtil har indgået i SDK. Vi ser et stort potentiale i denne type aftaler, og den er helt i tråd med Vores strategi om at give vores kunder og de mærker vi repræsenterer merværdi - det er netop her vi som forhandler og importør kan gøre en forskel,

Han fortsætter

- Det lader sig gøre med et stærkt og dedikeret team af medarbejdere at vi kan vinde sådanne aftaler,

Aftalen omfatter vedligehold og drift i mere end 10 år, oplyser SDK.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aftalen med DLG er landsdækkende, og SDK tilbyder via egne og partner forhandlere et landsdækkende service setup, med egne afdelinger, partnernes og egne servicevogne som gør SDK også med Case er tæt på kunderne.

SDK har siden 2011 haft import og forhandling af Case Construction, der er grundlagt i 1842 i USA, og i dag er en den af den globale virksomhed CNHI, der stadig har et stærkt familie ejerskab via Agnelli familien, grundlæggeren af Fiat.

- Det er stærke bånd og holdninger, som vi gerne stiler mod, siger Palle Kjærsgaard.