Da tilmeldingerne til ugens kreaturslagtninger løb ind, blev der udsigt til en ekstra travl uge. Alle slagtesteder udvider derfor med slagtning nu på lørdag, og alle mand er kaldt på arbejde. Målet er at slagte 7335 kreaturer. Det skriver Danish Crown.

- Vi har i øjeblikket en stor tilgang af nye andelshavere, og det giver helt naturligt mange dyr til slagtning. Samtidig er der lidt oprydning fra ferien og en lille rest udsatte dyr fra sidste uge, fortæller Lorenz Hansen direktør i Oksekødsdivisionen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Optimisme

Normalt slagter Danish Crown godt 5500 kreaturer om ugen i Danmark – og omkring 6000, når det går rigtig godt. Derfor giver ugens store tilmelding anledning til en god portion optimisme hos divisionsdirektøren.

- Vi har ført en særdeles attraktiv noteringspolitik, hvor vi hen over regnskabsåret har tilbudt en notering, der har ligget helt i toppen. Det er kommet vores andelshavere til gavn og har også øget interessen for at blive ny andelshaver i selskabet. Så vi ser i dag meget lyst på fremtiden, siger Lorenz Hansen.

En del af de nye andelshavere har først været bonusleverandør, hvor de i en prøveperiode leverer til Danish Crown og får noteringen plus en bonus på 70 øre uden ret til efterbetaling. Langt de fleste vælger at tage skridtet fuld ud og melder sig ind som ejer efterfølgende.