Danish Agro og maskinproducenten Bogballe har netop indgået en distributionsaftale for Norge fra 1. oktober 2016. Danish Agros nyoprettede datterselskab Norwegian Agro overtager distributionen af de velkendte blå spredere, der er produceret i Danmark.

CEO i Danish Agro Machinery, Jens Skifter, er meget tilfreds med aftalen og ser store perspektiver:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Bogballes program af mineralgødningsspredere supplerer det øvrige produktprogram perfekt. Med Bogballe i porteføljen får vi en stærk partner, der samtidig matcher Claas produkterne, som vi også distribuerer. Vi er overbevist om kvalitet og præcision altid har en plads i markedet, og har fuld tillid til, at vi får succes både i forhold til nye og gamle kunder. I forhold til produktkendskab og service har vi et stærkt team af medarbejdere i Norge, der allerede kender produktet rigtig godt. Ved siden af dette har vi allerede etableret et stærkt netværk af forhandlere, siger Jens Skifter.

Michael Lond, salgsansvarlig for Norge hos Bogballe, er ligeledes tilfredshed over den indgåede aftale:

- Vi ser Norwegian Agro som en ny stærk spiller på det norske marked, der altid har været vigtigt for os. Vi har produkterne der størrelsesmæssigt og teknologisk matcher markedets behov. Vi har gennem de senere år set en stærk tendens, der går mod højere grad af teknologi, især, når det gælder brug af GPS. Vi tilbyder markedets mest fleksible løsninger på dette område, og er i den forbindelse overbeviste om, at Norwegian Agro er i stand til at styrke vores position yderligere. De samarbejder med et stærkt netværk af forhandlere, som vi allerede har et indgående kendskab til. Vi ved at kursen er sat og strategien lagt for Norwegians Agros vedkommende, og det går fint i tråd med den måde, vi ser tingene på, siger Michael Lond.

- For et brand som vores, der kan pryde sig med markedets højeste præcision, hvilket er bevist gennem utallige internationale sammenligningstest gennem de seneste mange år, forventer vi derfor fremgang på markedet med det ny samarbejde, siger en forventningsfuld Michael Lond.

Bogballe, der har hovedsæde i Uldum beskæftiger 70 medarbejdere.