Danepork tog et gevaldigt dyk på bundlinjen i 2016/17, hvor det endte med et plus på 8,5 millioner kroner, men i det nye regnskab for 2017/18 er virksomheden tilbage i topform med et resultat efter skat på næsten 19 millioner.

Det er næsten lige så meget som rekordresultatet på 19,4 millioner i 2015/16. Det skriver Food-Supply.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremgangen er opnået, selvom nettoomsætningen er dykket med et par millioner - til 464 millioner kroner.

Udvidelse af produktionen

Daneporks ledelse konstaterer, at resultatet er tilfredsstillende - specielt set i lyset af, at det har været et år, hvor der er brugt mange kræfter på en stor udvidelse af produktionen. Udvidelsen omfatter 4500 ekstra kvadratmeter.

- Ved årets udgang er de nye produktionsfaciliteter klar til at blive taget i brug. Det er tillige lykkedes at øge produktionen i løbet af året, hvilket er medvirkende til at give et tilfredsstillende resultat, skriver ledelsen.

Direktør Leo Grønvall ønskede for et år siden ikke at gå i detaljer med, hvad der dengang var årsag til det lavere overskud. Han nøjedes med at sige til Vejle Amts Folkeblad, at alt ikke var gået helt, som det skulle i årets løb.

- Vi har simpelthen ikke været dygtige nok dette år, men det bliver vi igen. Jeg vil helst ikke nærmere ind på det, men der er blevet taget hånd om det, og vi skal nok komme op på niveau igen, sagde Leo Grønvall dengang til Vejle Amts Folkeblad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det fik han altså ret i.

Danepork øgede i det seneste regnskabsår, der sluttede 30. september, det gennemsnitlige antal medarbejdere fra 153 til 164.