Overskud på 800.000 kroner blev årets resultat for Dalum Landbrugsskole, som netop har aflagt årsregnskab for 2017.

- Det er utrolig dejligt, at vi for femte år i træk kan præsentere et positivt resultat. I en tid, hvor erhvervsskolerne generelt er pressede på økonomien, har vi formået at fastholde en høj kvalitet i undervisningen og øge skolens aktiviteter. Det er jeg rigtig godt tilfreds med, siger forstander Jens Munk Kruse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2017 investerede for Dalum Landbrugsskole blandt andet investerede i nyt innovationshus på afdelingen i Odense og bød velkommen til et stigende antal både danske og internationale elever.

- Jeg er stolt af, at så mange unge har valgt at tage deres uddannelse på Dalum Landbrugsskole, og i bestyrelsen tror vi på, at vi kan fortsætte den positive udvikling til gavn for skolen, eleverne og skolens ansatte. På Dalum Landbrugsskole har vi på begge afdelinger, Dalum og Korinth, klaret presset gennem samarbejde og forståelse for, at vi løfter i samlet flok, siger formand for Dalum Landbrugsskoles bestyrelse, Jens Jacobsen.

Tilfreds forstander

Forstanderen er meget tilfreds med regnskabet.

- Alle vores aktiviteter sigter mod at ruste eleverne bedst muligt til fremtidens udfordringer, og vi er meget begejstrede for vores nye innovationshus, hvor vi kan lave endnu mere spændende og udfordrende undervisning, men vores største aktiv er selvfølgelig stadig skolens højt engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, som har størstedelen af æren for årets gode resultat, siger Jens Munk kruse.