Eleverne på Dalum Landbrugsskole behøver nu ikke vente meget længere med at tage skolens nye innovationshus i brug. Fredag d. 9. februar klokken 10 indvier Dalum Landbrugsskole sit nye innovationshus på afdelingen i Odense. Alle er velkommen.

- Vores fornemmeste opgave er at klæde eleverne bedst muligt på til fremtiden, og derfor ligger det lige til højrebenet for os at investere i et innovationshus. Der bliver rift om unge landmænd, som kan tænke innovativt og omsætte gode ideer til virkelighed, siger forstander Jens Munk Kruse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Byggeriet af det over otte meter høje innovationshus har stået på i over et halvt år. Den imponerende bygning er spækket med moderne IT-udstyr, der må tegnes og skrives på væggene, og hele huset er super fleksibelt indrettet, så der kan arbejdes i både små og store grupper.

- Vi glæder os rigtig meget til at tage det nye hus i brug, og jeg er sikker på, at vi med innova-tionshuset har fået et lokale, som både elever og undervisere vil elske at opholde sig i, siger Jens Munk Kruse.

Byggeriet af det nye innovationshus er støttet af en stor donation på 3,9 millioner kroner fra Fruervadgårds Mindelegat og bliver opført i samarbejde med Arkitektfirmaet ARK+, HANSSON & KNUDSEN, El Andersen, J. Beese VVS & Blik, TOFT Entreprise, AV CENTER Odense, HJ Ventilation samt Masanti Rådgivende Ingeniører.