Daka Denmark A/S vil styrke båndet til dansk landbrug og har blandt andet derfor ansat en landmandskonsulent for at forbedre sin service i samarbejde med branchen.

Det er den 57-årige tidligere landmand Lars Jørgen Nielsen, der skal stå i spidsen for projektet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han vil sammen med landmændene indgå i en konstruktiv dialog og samarbejde.

- Vi ønsker at udbygge og styrke vores relationer til landbrugssektoren, og ikke mindst forbedre de services vi i dag tilbyder branchen. Det kan vi kun gøre ved at tage ud og besøge landmændene og høre, hvor deres indsatsområder er. Det bliver Lars Jørgens primære opgave netop at besøge landmændene og sammen med dem udvikle og tilpasse de services, der passer bedst til den enkelte landmand, siger Bjarne Sørensen, råvareindkøbschef, Daka Denmark A/S i en pressemeddelelse.

Lars Jørgen Nielsen kommer fra en stilling som driftschef i et naturkonsulentfirma og har igennem 25 år været selvstændig landmand.

Udover opsøgende besøg skal han stå i spidsen for en række andre projekter, som alle skal bidrage til et styrket samarbejde mellem Daka og primærlandbruget.

Daka producerer produkter til fødevarer, dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Derudover udbyder Daka flere serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien.