Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

CNH melder om omsætningsnedgang

Af Mads Blenker - 31. okt. 2016 KL. 15:06

CNH Industrial - der blandt andet producerer Case IH og New Holland - er tilfreds med regnskabet for tredje kvartal trods omsætningsnedgang.

CNH Industrial, der står bag mærker som Case IH og New Holland, har tidligere meddelt, at koncernen har opkøbt landbrugsmaskindelen af Kongskilde. Opkøbet sker efter et kvartal med faldende omsætning for CNH, fremgår det af kvartalsregnskabet fra den store maskinkoncern.

I tredje kvartal af 2016 er omsætningen på landbrugsmaskiner faldet med tre procent i forhold til samme periode året før. Set over årets første ni måneder er omsætningen på landbrugsmaskiner faldet med 9,3 procent.

Set over hele koncernen er omæstningen faldet med 1,7 procent i tredje kvartal af 2016. Når tilbagegangen for hele koncernen er mindre end tilbagegangen for landbrugsmaskiner, så skyldes det, at CNH Industrial har set en fremgang i omsætningen indenfor drivlinjer - herunder FTP - og entreprenørmaskiner.

Trods nedgangen i omsætningen i løbet af årets første ni måneder fastholder CNH Industrial forventningerne til årets resultat.

- Resultaterne af tredje kvartal er i tråd med vores forventninger. Trods en udfordrende efterspørgsel på markedet for landbrugsmaskiner, har vi været i stand til at øge vores overskudsgrad for kvartalet in segmentet som resultat af proaktiv kontrol med omkostninger samt øget efterspørgsel i Latinamerika, siger Richard Tobin, der er CEO hos CNH Industrial.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame