Forretningsfører hos A.P. Jørgensen i Ribe, Hans Bjerregaard kunne i dag overdrage ikke mindre end syv nye Claas-traktorer til Bjarne Jensen fra Lerskov Maskinstation.

De syv Claas-traktorer er af følgende modeller: En Axion 950 Cmatic, en Axion 940 Cmatic, fire Axion 830 og en Arion 430 med læsser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kan løfte ordren

Bjarne Jensens virksomhed har netop gennemgået en række strukturændringer, og i den forbindelse er maskinparken blevet udskiftet og tilpasset de nye vilkår.

Bjarne Jensen fortæller, at han stort set altid sværger til Claas-traktorerne, og at det ikke er en tilfældighed, at ordren blev lagt hos lige netop A.P. Jørgensen.

- Jeg købte de første maskiner hos A.P. Jørgensen i 2007, så man bygger et forhold op. Det er ærlige og seriøse folk, med et fantastisk dygtigt værksted og lager. Og så er det en stor forhandler, der kan løfte sådan en ordre, siger Bjarne Jensen.

Første gang

Den store handel blev fulgt til dørs af forretningsfører Hans Bjerregaard, der har været ansat hos A.P. Jørgensen i 49 år, heraf de 42 som værkfører. Han overtog rollen som forretningsfører 1. januar 2015, og det er første gang han lukker så stor en ordre. Indehaver af virksomheden A.P. Jørgensen, Ellen Jørgensen fortæller dog, at der flere gange i den over 100 år gamle maskinforretnings historie, er kommet en ordre i bogen af den størrelse.

- Det er rigtig positivt for os som virksomhed, siger Ellen Jørgensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinforretningen A. P. Jørgensen i Ribe beskæftiger 40 ansatte. Maskinforretningen, der startede helt tilbage i 1896, er Claas Full Line-forhandler.