Pr. 1. april er LMB Danmark A/S, der importerer Claas-landbrugsmaskiner, officielt flyttet ind i sine nye kontorer i Snoghøj, Fredericia lige ud til motorvej E20.

Flytning fra Brøndby til Fredericia giver udover at bringe firmaet tættere på størstedelen af kunderne og forhandlerne også mulighed for at optimere interne arbejdsgange.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

LMB skriver i en pressemeddelelse:

- Igennem flere år har det været således, at en stor del af medarbejderne hos LMB har været bosiddende vest for Storebælt, dels fordi de er rekrutteret ud fra kompetencer fremfor bopæl, men også fordi, det er naturligt, at vores folk er tæt på flertallet af kunder og forhandlere. Med flytningen til Fredericia vil kontoret blive et mere naturligt samlingspunkt for medarbejderne, og samtidigt får vi nogle nye faciliteter i huset til også at kunne holde møder og kurser for vores forhandlere.

Opstarten i Fredericia er samtidigt opstarten på en helt ny afdeling hos LMB.

- Førhen var opgaverne vedr. logistik og bestilling af maskiner samt support til service fordelt på personer i de enkelte afdelinger. Fremover bliver disse opgaver og de tre piger, der varetager dem, samlet i ét Forhandler Supportteam. Vi forventer, at dette vil øge servicen, vi yder vores forhandlere og sikre større fleksibilitet f.eks. i forbindelse med ferier og lign.

I forbindelse med flytningen er to nye medarbejdere kommet til:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gitte Skovsende er ny i bogholderiafdeling, mens Annemarie Pedersen er ny i Forhandler Supportteamet.

Samtidig med flytningen kan LMB præsentere et helt nyt logo.