Region Viborg LandboUngdom afholder Danmarksmesterskabet i pløjning den 27.-28. oktober 2017 på markerne omkring Peterslund ved Øster Assels på Mors, og nu kan hovedsponsoren for arrangementet offentliggøres.

- Claas er blevet hovedsponsor for DM i pløjning, og det er vi utrolig glade for, siger Emil Dollerup, medlem af styregruppen for DM i pløjning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det betyder meget for LandboUngdom, at Claas og den lokale forhandler bakker op omkring DM stævnet, der kræver både økonomiske og frivillige ressourcer.

- Vi startede med de første forberedelser af stævnet for to år siden. Det er et stort skulderklap til os, at Claas har valgt at blive hovedsponsor for DM. Vi vil gøre alt for at skabe et uforglemmeligt stævne, fortæller Emil Dollerup.

Michael Husfeldt fra Danish Agro Machinery A/S forklarer, hvorfor man har ønsket at være sponsor for arrangementet:

- Vi har valgt at være sponsor for DM i pløjning for at bakke op om dette faglige arrangement, samtidig vil vi gerne styrke vores synlighed og tilstedeværelse med Claas traktor og maskinprogram sammen med Vinderup Maskinforretning A/S i lokalområdet, siger han.