Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Claas har produceret 150.000 traktorer

Af JOF - 11. apr. 2019 KL. 10:20

Siden 2003, hvor Claas begyndte sin produktion af standardtraktorer, er der blevet produceret mere end 150.000.

Siden Claas i 2003 begyndte at producere standardtraktorer selv, har virksomheden produceret mere end 150.000 traktorer, skriver Claas i en pressemeddelelse. Ved jubilæet blev der præsenteret to specialmodeller i Tyskland: Axion 870 og Arion 660, der leveres med metallic-lakering og en førerinnovationspakke.

Axion - starten på succesen

Med købet af aktiemajoriteten i Renault Agriculture udvidede Claas i 2003 sit produktsortiment med standardtraktorer. På den tidligere Renault traktorfabrik i Le Mans i Frankrig blev de første Claas grønne traktorer produceret.

Claas Axion var den første traktor, der fra starten havde dette særlige grønne blod i årerne. Udviklingen af den startede i slutningen af 2003. Også den aktuelle generation af Axion er meget komfortabel og brugervenlig, og den har en høj effekt kombineret med et lavt brændstofforbrug og stor driftssikkerhed.

Succesmodellen i det mellemste effektområde

Claas præsenterede serierne Arion 500 og 600 på Agritechnica 2007. Den tredje generation af de succesrige traktorer i effektområdet 125 til 205 hk har været på markedet siden 2017.

For tiden investerer Claas intensivt i at modernisere produktionen. På traktorfabrikken i Le Mans løftes processerne trin for trin op til et nyt niveau. Ud over en intelligent formontering af transmissionsstrengen indfører Claas AGV-baseret montering (AGV = Autonomous Guided Vehicle). De flade køretøjer bærer traktorerne under monteringen og bevæger sig stort set af sig selv hele vejen igennem produktionen. Derudover ændres logistikkonceptet i produktionen helt. Når projektet er færdigt, er vi klar med en af de mest moderne traktorproduktioner i Europa.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame