Case IH Farmlift, som Case IH præsenterede på Agritechnica 2013, er en helt ny teleskoplæsser-serie specielt målrettet landbruget,

Serien strækker sig over seks modeller, hvor den største Farmlift 935 har et maksimalt løft på ni meter og en kapacitet på 3,5 meter i fuld højde.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Teleskoplæsseren er specielt målrettet landbruget, forklarer Andreas Betting som er med i marketingteamet for teleskoplæsserne fra Case IH, Tyskland.

Fokus på landbruget

- Den er specielt målrettet til landbruget, da den har en kraftigere transmission samt stærkere ramme og en større kølekapacitet i motorrummet, så den kan holde til at læsse halm en hel arbejdsdag, fortæller Andreas Betting.

- Den kraftigere transmission gør teleskoplæsseren i stand til at køre med eksempelvis en halmvogn, fortæller Torben Nielsen, produktspecialist hos Case IH, Danmark.

Samme motor

Han fortæller desuden, at teleskoplæsserne vil komme til Danmark næste efterår, hvor de første modeller bliver frigivet til salg i september måned.

Motoren i teleskoplæsseren er den samme motor, som Case IH benytter på de firecylindrede Maxxum traktorer. Den 4,4 liters firecylindrede FPT (Fiat Powertrain Technologies) motor lever op til Tier 4I-motorkrav med SCR-teknologi.To transmissioner

Artiklen fortsætter efter annoncen

Transmissionen kommer fra tyske ZF, og der er mulighed for at vælge mellem to forskellige transmissioner.- Enten en 4x3 powershift transmission hvor skiftene foretages manuelt, men det er også en mulighed at vælge en 6x3 powershift transmission, som selv kan skifte gearene.Modelnavn fortæller altDe seks modeller omfatter: Farmlift 525, 632, 635, 735, 742 og 935, hvor det første tal fortæller om maksimal løftehøjde og de næste to om den totale løftekapacitet i fuldhøjde.

Eksempelvis vil den mindste model løfte fem meter op og løfte 2,5 ton.