Fra dags dato er der et nyt ansigt hos Case IH, hvor Heine Slyk Søe netop er startet som produktspecialist på traktorer og teleskoplæssere. Heine kommer med erfaring fra en af Danmarks største Case IH forhandlere, hvor han har været sælger. Stillingen som produktspecialist overtager Heine efter Torben Nielsen, der i oktober besluttede at søge nye udfordringer.

- Vi er glade for at have fået Heine ombord i vores team. Dels er han jo kendt af os i forvejen, og dels starter han med et super godt produktkendskab,fortæller Morten Nørtoft Jørgensen, Marketing Manager Case IH, Nordic & Baltic, og forsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Traktor produktspecialist er en utrolig vigtig position i vores team, og vi er overbeviste om, at vi har fundet den helt rigtige mand til jobbet. Samtidigt har det været en kæmpe fordel, at vi har fået besat stillingen så hurtigt.

Med en ny mand på posten bliver der også lavet nogle ændringer i stillingsbeskrivelsen. Heine Slyk får således ikke kun sin gang på kontoret, men skal også involveres mere i salgsarbejdet ude hos forhandlere og importører.

- Det er klart at denne stilling rummer en del administrative opgaver, og de skal forsat løses. Men vi ønsker også at styrke vores support til forhandlere og importører på traktor- og teleskoplæssersiden, og her er det jo en fordel med en person, der har erfaring med salg, fastslår Morten Jørgensen.

Nogle af de opgaver som Heine Slyk skal varetage er bl.a. produktopdatering af salgspersonale i form af træninger eller deltagelse i lokale salgsmøder samt produktgennemgang.