Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Bugseret gødningsvogn fra Amazone

Af mod - 7. aug. 2017 KL. 07:39

  • ww257668_1
  • ww257668_2

XTender-T er navnet på en ny bugseret gødningsvogn fra Amazone.

Med 4.500 liter tankindhold kan Amazone tilbyde en gødningsvogn til flere formål i den nye XTender-T, som specielt henvender sig til de helt store traktorer

Teknologien bygger på XTender liftudgaven som indeholder 4.200 liter, men mange steder i verden trækkes såmaskiner af store 600 hestekræfter stærke traktorer med enten ringe løfteevne eller helt uden tre-punktslift.

Til det formål kan XTender-T udgaven monteres i forbindelse med såmaskine eller harve-opgaver, hvor tankkapaciteten enten kan bruges til korn eller gødning eller både dele, da tanken kan deles op i to.

Til store traktorer

XTender-T er designet til at monteres på traktorer op til 600 hestekræfter, og harver samt såmaskiner kan monteres på XTender-T-vognen med enten kategori 3 eller 4-liftarme, og Amazone fremhæver, at den kan passe til hvilket som helst producent af harve eller såmaskine.

Udmadningssystemet består af to udmadere - en for hver del af tanken - og de kan håndtere udsædsmængder op til 400 kg pr. hektar. De drives elektrisk enten over Iso-bus, eller ved hjælp af eget ledningsnet.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame