Med 4.500 liter tankindhold kan Amazone tilbyde en gødningsvogn til flere formål i den nye XTender-T, som specielt henvender sig til de helt store traktorer

Teknologien bygger på XTender liftudgaven som indeholder 4.200 liter, men mange steder i verden trækkes såmaskiner af store 600 hestekræfter stærke traktorer med enten ringe løfteevne eller helt uden tre-punktslift.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til det formål kan XTender-T udgaven monteres i forbindelse med såmaskine eller harve-opgaver, hvor tankkapaciteten enten kan bruges til korn eller gødning eller både dele, da tanken kan deles op i to.

Til store traktorer

XTender-T er designet til at monteres på traktorer op til 600 hestekræfter, og harver samt såmaskiner kan monteres på XTender-T-vognen med enten kategori 3 eller 4-liftarme, og Amazone fremhæver, at den kan passe til hvilket som helst producent af harve eller såmaskine.

Udmadningssystemet består af to udmadere - en for hver del af tanken - og de kan håndtere udsædsmængder op til 400 kg pr. hektar. De drives elektrisk enten over Iso-bus, eller ved hjælp af eget ledningsnet.