Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Brødre inddrager nu sønner i maskinforretning

Af Marianne Nørmark - 7. dec. 2018 KL. 14:00

  • ww317114_1
  • ww317114_2

Egtved Auto- og Traktorværksted udvider ejerkredsen med egne sønner og skifter navn til Egtved Maskinforretning.

I 25 år har brødrene Erik og Hans Christensen drevet auto- og traktorværksted og maskinhandel i Egtved. Nu skal jubilæet fejres med reception, generationsskifte og navneforandring.

I 25 har forretningen heddet Egtved Auto- og Traktorværksted ApS, men fra i dag bliver navnet ændret til Egtved Maskinforretning A/S.

- Vi synes, det er på tide, at der kommer en nye generation til. Vi fortsætter alle fire i forretningen som ejere. Men meningen er, at Hans og jeg trapper lidt ned. Vi nærmer os jo pensionsalderen, så vi kan trække os lige så stille tilbage i forhold til helbred og lyst, fortæller Erik Christensen.

En del af ejerkredsen

Sammen med sin bror har han de sidste 25 år drevet maskinforretning med reparation og salg. Brødrene fortæller, at de er mest kendt i branchen som en af landets førende indenfor kommissionssalg.

- Vi kører ud i hele landet og vurderer maskiner og hjælper den enkelte landmand med at få solgt. Vi har konstant cirka 4.500 annoncer i landsdækkende medier, som Maskinbladet, med brugtsalg, fortæller Erik Christensen.

Generationsskiftet betyder, at fætrene Peter på 34 år og Thorkild på 40 år begge Christensen går fra at være medarbejdere til at være en del af ejerkredsen.

Peter Christensen har været ansat som sælger i maskinforretningen i nu seks år. Han regner ikke med, at ret meget bliver ændret i fremtiden.

- Jeg forventer, at både Erik og Hans bliver ved nogle år endnu. Forretningen er hele deres liv. De har ikke prøvet andet, end at arbejde. Hans har en lille båd og lidt dyr, han kan få tiden til at gå med. Men Erik har ikke andet, for ham er arbejdet alt, fortæller Peter Christensen.

Fætter Thorkild Christensen har været ansat i forretningen i to et halvt år også som sælger.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame