Grovvareselskabet Brødr. Ewers A/S har fra 20. februar 2017, indgået et samarbejde med Hjortlund Landbrug om at modtage korn i høst, samt mulighed for afhentning af planteværn. Dette vil foregå på adressen Brunbjergvej 41, 7200 Grindsted.

Landbruget i området får dermed yderligere en mulighed for at aflevere korn i høst, ligesom Brødr. Ewers bedre kan servicere eksisterende såvel som nye kunder i området med muligheden for afhentning af planteværn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med denne nye mulighed for kornmodtagelse, kan vi forfølge vores mål om at øge vores markedsposition,

Carsten Jensen, salgsdirektør Brødr. Ewers

Brødr. Ewers har store forventninger til den kommende afdeling og ser frem til samarbejdet med Hjortlund Landbrug.

- Med denne nye mulighed for kornmodtagelse, kan vi forfølge vores mål om at øge vores markedsposition, samtidig med at vi kan tilbyde landbruget endnu et alternativ for levering af korn i høst, siger salgsdirektør Carsten Jensen og forsætter:

- Vi har i området omkring Grindsted og Billund i længere tid været på udkig efter en mulighed som denne,

I høst vil afdelingen modtage afgrøder fra landbruget. Alt foderkorn, maltbyg og raps vil altid kunne modtages og vil derefter blive kørt enten til foderfabrikken i Aabenraa eller en af Brødr. Ewers øvrige afdelinger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For at landmændene altid kan få den bedste service, etablerer Hjortlund Landbrug en høstvagt, der kan ringes til, hvis der skal modtages korn udenfor de normale åbningstider på hverdage mellem klokken 7 og 17.

Hjortlund Landbrug er ejet af Torben Jakobsen, som købte ejendommen i 2000 af sine forældre. Torben Jakobsen er nu 3. generation på gården. Virksomheden driver i dag 700 hektar, der fordeles på kartofler, korn og frø. Derudover er der en minkfarm på 3000 minktæver på ejendommen. Der drives maskinstation ved siden af Hjortlund Landbrug.

Brødr. Ewers A/S er Danmarks største privatejede grovvare-virksomhed med ca. 150 medarbejdere og en årlig omsætning på cirka 1,5 milliarder kroner. Brødr. Ewers A/S har udover hovedsædet i Sønderborg afdelinger i blandt andet Toftlund, Vissenbjerg, Hobro, Ølgod og Venslev, samt foderfabrikker i Åbenrå og Venslev.