Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Boje & Ladekjær har fået ny partner

Af loc - 6. maj. 2019 KL. 12:00

  • ww336473_1
  • ww336473_2

Det landsdækkende konsulentfirma Boje & Ladekjær har per 1. maj ansat Henrik Fugl-Johansen som ny partner.

Henrik Fugl-Johansen er 31 år og har syv års erfaring inden for økonomisk rådgivning, har gennemført tre uddannelser og senest HD i regnskab og økonomistyring.

- Henriks energi og drive mærkes med det samme, når du står overfor ham, og det samme gør hans smittende latter - det er en fornøjelse at udvide selskabet med et menneske af den karakter, siger Kim Ladekjær, partner i Boje & Ladekjær.

Henrik Fugl-Johansen har sit afsæt i landbruget og med base i dette, samt udannelserne til jordbrugsteknolog og økonom, har han virket som driftsøkonom i Centrovice på Fyn og VKST i Sorø de seneste syv år. Privat er han gift med Maria og far til tre.

Hans særlige arbejdsfokus hos Boje & Ladekjær bliver at bidrage til et øget økonomisk afkast og ledelsesmæssigt overblik hos større landbrug. Det sker gennem en optimering af økonomistyringen i en direkte forbindelse til de produktionsmæssige og strategiske mål.

- Med optagelse af Henrik som partner fortsætter Boje & Ladekjær den udvikling, der blev sat i gang i 2017 og som har som mission at tjene til inspiration, udfordring og handling, når forandringer skal gennemføres og fastholdes hos vores kunder, siger Kim Ladekjær.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame