Bohnenkamp har købt hele dækvirksomheden Starcos eftermarkedsforretning i Skandinavien.

- Det er de samme lokationer, samme folk og samme service. Men på sigt vil kunderne kunne mærke et entydigt, stærkt eftermarkedsfokus og et bredere produkt mix, fortæller Thomas Kjemtrup, Salgschef i Bohnenkamp i Danmark, om overgangen og uddyber at det eksempelvis er dæk til havnetrucks, lastvognsdæk og flere traktordæk som Bohnenkamp senere på året vil have på lager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det 2800 kvadratmeter store lager i Skovby, som Bohnenkamp har købt som en del af handlen, bliver en del af de cirka 100.000 kvadratmeter lager Bohnenkamp har i Europa tilsammen.

- Vi kommer til at øge lageret i Skovby til næsten det tredoble, fordi vi bliver Bohnenkamps hovedlager i Skandinavien, siger Thomas Kjemtrup.

Starcos kunder i Skandinavien vil fremadrettet blive serviceret fra primært hovedlageret i Winsen.

I Skovby vil der fremadrettet være 11 Bohnenkamp medarbejdere i administration, kundeservice og lager. Og ni på kontoret og lageret i Sverige.

Efter handlen vil Starcos omsætning cirka være splittet med 20 procent på eftermarkedet og 80 procent salg til producenter. Virksomhedens 2020-strategi har klare vækstmål og bærer et tydeligt præg af et specialiseret fokus på kunderne, som producerer maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med frasalget får vi mulighed for at fokusere på at servicere og levere dæk- og hjulløsninger til vores kunder som producerer forskellige maskiner samt implementere en ensrettet eftermarkedsstrategi på vores resterende markeder, forklarer Richard Todd, Starcos administrerende direktør, om det strategiske fokus.

Udover Bohnenkamps medarbejdere sidder idag knap 20 medarbejdere på Starcos hovedkontor i Skovby, som planlægger at flytte til nærliggende lokaler i løbet af efteråret.