Der bliver rig mulighed for at sparke dæk på Fendt-traktorer og blå Lemken-redskaber, når Jelling Maskinforretning i dag afholder maskindemonstration på Jelling Maskinforretnings hjemmeadresse i dag fra klokken 15.

- Vi viser et bredt udvalg af både Fendt og Lemken-produkter, fortæller Thomas Lilleholt, sælger hos Jelling Maskinforretning og henviser til traktorer fra 130 hestekræfter og helt op til 500 hestekræfter, mens de blå redskaber strækker sig fra plov og harver til såmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det helt store trækplaster bliver uden tvivl flagskibet fra Fendt i form af Fendt 1050 Vario, som kommer til at køre med en fem meter Karat tandharve, fortæller han.

Desuden viser Jelling Maskinforretning en Fendt 936 med en syv meter Heliodor discharve samt en Fendt 828 med en fire meter Compact discsåmaskine og endelig en Fendt 516 med en fire furet Juwel 7 vendeplov. Desuden vil der også være en Fendt 313 med en Cargo Profi frontlæsser til stede.

Køre på trods af vejret

- Der vil være produktspecalister til stede fra både Fendt og Lemken hele eftermiddagen, og vi ser frem til at vise maskinerne frem, og til trods for vejret, så regner vi med at kunne køre i marken, fortæller Thomas Lilleholt.

Han fortæller at demonstrationen afspejler to tyske produkter, som ret godt matcher hinanden:

- Kvalitetsmæssigt er Fendt og Lemken-produkterne på højde med hinanden, og det er blandt andet dét vi gerne vil vise frem i dag, fortæller den jyske maskinsælger, som også fortæller, at maskinforretningen er klar med forfriskninger til de fremmødte.