Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

BL: Miljøhysteri skudt i sænk

Af Dan Bjerring, Christiansborg - 15. feb. 2016 KL. 15:45

Formanden for Bæredygtigt Landbrug kalder den politiske storm mod Eva Kjer Hansen for "et planlagt medieridt"

Formanden for Bæredygtigt Landbrug, Flemming Fuglede, er ikke overraskende endnu mere kontant i sit forsvar for ministeren:

- Det forbavser os utroligt meget, at man kan blive angrebet så voldsomt for at sige sandheden. Det er vores indtryk, at der er tale om et planlagt medieridt mod en helt klart dygtig minister. Jeg fatter ikke, at der er et problem eller noget at angribe ministeren for. Hun har lagt alt frem i fuld offentlighed. Det må være en personlig vendetta eller nogle forskere, som er bange for, at deres job rinder ud, siger Flemming Fuglede til Maskinbladet.

citat startcitat start

- Det forbavser os utroligt meget, at man kan blive angrebet så voldsomt for at sige sandheden.

- Flemming Fuglede, forman for Bæredygtigt Landbrug

citat slutcitat slut

Skræmt til tavshed

Der har tidligere været forskere, som har støttet Bæredygtig Landbrugs kritik af den hidtil førte landbrugspolitik, men ifølge Flemming Fuglede er de blevet skræmt til tavshed:

- Der er et stærkt hierarki inden for forskningsverdenen. Og når ens chef siger det modsatte af, hvad man selv tror på, risikerer man at miste sit job og er måske ikke så tilbøjelig til at gå i pressen. De forskere, der går mod ministeren, har i tyve år lavet beregning på beregning og er kommet ud på et skråplan. Vi har kunnet bevise, at langt hovedparten af de tiltag, der har været rettet mod landbruget, ikke har haft en nævneværdig miljømæssig værdi. Vi har forlangt, at der skal måles og vejes, og gennemføres det, som ministeren har lagt op til, vil forskernes beregninger og miljøhysteri blive skudt i sænk. Derfor reagerer de så hårdt, siger han videre.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame