Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

ATV spolerede middagssøvnen

Af JEB - 13. dec. 2018 KL. 11:00

Aktiv landmand fra Holsted vandt ATV på Agromek

Klaus Schellerup fra Holsted havde helt glemt, at han deltog i Maskinbladets og Fritidsmarkedets konkurrence om en spritny ATV på Agromek. Men da han blev ringet op af Morten Norup fra Maskinbladet og fik beskeden om, at der stod en spritny Arctic Cat 400 ATV og ventede på ham, blev middagssøvnen spoleret - på den gode måde.

- Jeg blev noget overrasket og glad, for jeg havde helt svedt ud, at vi deltog i konkurrencen på maskinbladets stand på Agromek. Men jeg ved lige, hvad dyret skal bruges til, jeg skal have monteret en sprøjte på den, og i engen for at bekæmpe bjørneklo, sagde den glade vinder af ATV'en, der kan det hele.

Benny sælger 100 ATVér om året

Klaus Schellerup er mælkeproducent ved Holsted og ejer Starupsminde med 400 malkekøer og 225 hektar. Dem kommer landmanden i fremtiden nemt hen over med Arctic Cat 400. Til foråret skal der tjekkes marker for muldvarpe og til sommer bliver det nemt at komme ud for at se til vandingsmaskinerne.

Det var Benny Lauridsen fra BL Motorservice i Starup, der overrakte Maskinbladets og Fritidsmarkedets fine præmie.

-Det er en sej maskine, for den kan trække de fleste redskaber, og kører perfekt selv i udfordret terræn, siger Benny Lauridsen. Han fører ProATVs maskiner og sælger 100 ATV'er om året, hvor cirka en fjerdedel er den populære Arctic Cat.

ATV'en er sponseret af ProATV i Sæby, der er ene-importør af Arctic Cat i Danmark. Arctic Cat 400 er en af de nyeste ATV'er i Alterra-designet og udstyret med IRS-undervogn, som giver en behagelig komfort og maksimalt bid i terænnet. ATVéns motor har fire cylindere, 400 kubik, valgfri 4WD og automatgear. Maskinen kan trække de fleste redskaber, har spil foran og kugletræk bag. Værdien af Arctic Cat 400 er 53.995 kroner inklusiv moms.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame