Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

ASA-Lift og Grimme lægges sammen

Af MAN - 7. nov. 2018 KL. 08:31

På Grimme Technica i Damme 4.- 7. december 2018 vil selskabet for første gang præsentere ASA-Lift -maskinerne i den nye farve og det tilpassede logo

I 2013 købte det familieejede firma Grimme i Damme en majoritetsandel i den danske grøntsagsspesialist ASA-Lift, der blev grundlagt i 1936 og ligger i Sorø.

I løbet af de sidste fem år er samarbejdet blevet intensiveret både på det tekniske og på salgsniveau ASA-Lift-maskinerne er allerede udstyret med komponenter af høj kvalitet fra Grimme-datterselskaberne Internorm, som producerer plastteknologi og Ricon som producerer kæde- og transportteknologi. Ud over de erfarne, mangeårige ASA-Lift-forhandlere, er alle Grimme-salgs- og servicevirksomheder, samt udvalgte Grimme Premium-partnere nu involveret i distributionen af ASA-Lift-produkter For at øge produktionskapaciteten, blev den nye hal på over 2.200 kvm overtaget i april 2018 og nye plade- og rørlasere blev installeret Siden overtagelsen er arbejdsstyrken øget med mere end 30 pct. til i øjeblikket at tælle 130 medarbejdere.

Tilpasset logo

Det næste væsentlige skridt er tilpasningen af den eksterne præsentation for at understøtte ASA-Lift's tilknytning til Grimme-Gruppen. ASA-Lift har et godt ry blandt grøntsagsproducenter verden over, så mærket opretholdes og logoet er tilpasset Grimme-Gruppens virksomhedsdesign I løbet af produktionsåret 2019 ændres finishen på ASA-Lift-maskinerne fra blå til den markante Grimme-røde.

Grimme-Gruppen har tre stærke landbrugsmaskinmærker, Spudnik, ASA-Lift og Grimme, som tilbyder innovativ kartoffel-, sukkerroe- og grøntsagsteknologi til brugere over hele verden. Grimme positionerer sig som producent af kartoffel-, sukkerroer- og grøntsagsteknologi, der seriefremstilles. Spudnik fremstiller kartoffel- og roeteknologi tilpasset de særlige krav der stilles af nordamerikanske kunder ASA-Lift er specialist inden for grøntsagshøstteknologi med stærkt fokus på kundetilpassede løsninger.

- ASA-Lift teamet er glad for at være en vigtig del af Grimme-koncernen, og sammen vil vi konsekvent fortsætte den vej, vi startede i 2013, siger Erik Havaleska, administrerende direktør for ASA-Lift.

- Med ASA-Lift er det lykkedes at integrere et premiummærke inden for grøntsagshøstteknologi i Grimme-Gruppen. Vi vil fortsætte med at intensivere dette meget specielle segment, så vi bedst muligt kan imødekomme de stigende og høje individuelle krav fra vores kunder med innovative løsninger, siger Franz Grimme.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame