Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Arla-formand stopper til juli

Af Søren Eibye Svenstrup - 14. maj. 2018 KL. 15:38

Åke Hantoft stopper som formand for Arlas bestyrelse til juli.

Den 1. december 2017 offentliggjorde Åke Hantoft, formand for Arla Foods ambas bestyrelse, at han havde lagt planer for sin pension, og at hans gård var sat til salg. Nu har Åke Hantoft meddelt, at han har solgt sin gård i Ösarp, Sverige. Salget vil blive afsluttet den 2. juli 2018, hvorefter Åke Hantoft træder tilbage fra sin post som formand for Arla Foods amba med øjeblikkelig virkning.

Da Åke Hantoft bekendtgjorde sine planer om at sælge gården og gå på pension indledte Arla Foods' bestyrelse en proces med henblik på at udpege en ny formand for på den måde at sikre en god overdragelse af formandskabet. I den forbindelse blev der nedsat et udnævnelsesudvalg støttet af internationale rekrutteringsspecialister fra rådgivningsvirksomheden Spencer Stuart.

Arla Foods' bestyrelse vil udpege en ny formand i god tid inden den 2. juli 2018.

Åke Hantoft siger:

- Det har været en stor ære for mig at stå i spidsen for Arla Foods' forretning og være en del af virksomhedens vækst og udvikling over de seneste syv år til gavn for ejere, medarbejdere og kunder. Jeg vil gerne takke bestyrelsen, alle valgte repræsentanter og virksomhedens ledelse for deres støtte og vejledning samt det utrolige, personlige engagement de lægger i at lede og administrere andelsselskabet. Jeg ser meget frem til at følge virksomheden blive styrket og udvikle sig i fremtiden, siger han i en pressemeddelelse.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame