Anders Mikkelsen tiltræder som ny administrerende direktør for Karl Mertz A/S. Efter en kort proces er Anders Mikkelsen valgt som afløser for Anders Hansen.

En nem beslutning

- Der er store forandringsprocesser i gang i maskinhandlerbranchen og jeg glæder mig til, at være med til at videreudvikle Karl Mertz A/S.

Anders Mikkelsen, administrerende direktør Karl Mertz

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anders Mikkelsen kommer fra job inden for salg og markedsføring af lastvogne og personbiler. Senest har Anders været Markedschef hos Volvo Car Denmark A/S, med ansvaret for salg af Volvos personbiler i Danmark.

- Vi vurderer at disse brancher på mange måder er flere år forud for den udvikling vi står over for, udtaler bestyrelsesformand Morten Mertz og fortsætter:

- At kunne tiltrække en mand som forstår kunder og deres behov er et oplagt valg for os. Anders besidder desuden stor ledelseserfaring, har erfaring fra bestyrelsesarbejde og eksekvering af strategier. Anders har en bred forståelse for, at det er kompetente medarbejdere og professionelle kunder, som er grundlaget for at drive en bæredygtig virksomhed. For os er Anders Mikkelsen personen til at drive virksomheden i det daglige, samtidigt med behovet for den løbende udvikling af selskabet kan honoreres, siger Morten Mertz.

En branche i rivende udvikling

- Der er store forandringsprocesser i gang i maskinhandlerbranchen og jeg glæder mig til, at være med til at videreudvikle Karl Mertz A/S. Karl Mertz A/S er en solid virksomhed med en lang historie, så vi kommer til at bygge på et meget stærkt fundament af kerneværdier, som for eksempel at kunden altid skal være i fokus. Alle medarbejdere og den tidligere direktør Anders Hansen har gjort et fantastisk stykke arbejde de seneste år og jeg har stor respekt for dette, men ser også frem til at udvikle virksomheden i takt med, at branchen forandrer sig og der konsolideres, men også åbner nye muligheder for en virksomhed med sans for kvalitetsydelser og produkter, siger Anders Mikkelsen.