Den nye fabrik i Ningbo i Kina giver Ålö det rum og den kapacitet, der er nødvendig for at imødekomme markedets stigende krav, skriver Ålö i en pressemeddelelse.

Åbningsceremoni i Kina blev afholdt den 11. oktober 2018. Den nye fabrik har over 22.000 kvadratmeter produktionsområde og 1.750 kvadratmeter kontorlokaler. Fabrikken ligger mindre end fire timer fra verdens største havn og mindre end en time fra verdens fjerde største havn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi følte, at vi var blevet for store til vores tidligere anlæg i Kina, og det var tid til et nyt kapitel. Vi er meget stolte af vores nye fabrik, som vil gøre en stor forskel for produktionen. Geografisk er det optimalt og giver os gode betingelser for at kunne fortsætte med at være den bedste i verden. Det er verdens mest avancerede gearfabrik, og det giver os mulighed for at producere den mængde, der er nødvendig for at imødekomme den høje efterspørgsel. Vi vil være i stand til at fordoble vores produktion af værktøjer og eksponentielt øge vores produktion af læssemaskiner, siger administrerende direktør Niklas Åström.

30 procent af markedet

Administrerende direktør for Ålö i Ningbo, Rickard Kreutz, glæder sig over at fabrikken nu er i drift.

- Det meste af vores svejselinje er lavet i vores ti automatiserede robotceller, hvilket giver slutkunderne den høje Ålö kvalitet, de forventer af os. Vores nye automatiserede pulverlakeringslinje har to gange kapaciteten af vores tidligere linje og kan håndtere industriens behov. Det er godt, at fabrikken er i drift, og at produktionen løber som planlagt. Det giver os, hvad vi har brug for, til fortsat at give vores slutkunder muligheder for at arbejde smartere, snarere end hårdere, siger Rickard Kreutz.

Ålö tegner sig for 30 procent af verdensmarkedet for læssere til traktorer med motorkraft over 50 hk. Virksomheden har fire produktionsfaciliteter i fire lande. Omkring 90 procent af virksomhedens samlede produktion eksporteres.