Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Alle maskiner kan studeres igennem briller

Af Morten Damsgaard - 26. feb. 2019 KL. 12:10

  • ww326715_1

Massey Ferguson er klar til at tage VR-teknologien med hjem til de danske maskinforretninger.

SIMA: På den franske maskinudstilling, Sima, kan man ikke opleve hele Massey Fergusons produktprogram på standen - også alligevel. For selvom alle maskiner ikke er fysisk til stede, så kan de besøgende stadig nøje studerer samtlige maskiner igennem VR-teknologi.

Ved at få VR-briller på hovedet, har Massey Ferguson gjort det muligt at opleve hele produktprogrammet digitalt. Og faktisk er det ikke kun på store udstillinger, at interesseret kan benytte sig af denne teknologi.

- Vi har taget teknologien til Danmark og ud til de danske forhandlere. Det betyder, at man i løbet af foråret 2019 vil kunne opleve VR-teknologien hos alle vores Massey Ferguson-forhandlere, fortæller Bo Moisen, produktspecialist hos Massey Ferguson.

Supplement til brochure

Bo Moisen fortæller, at man er ret så begrejsteret for teknologien, som gør det muligt for de danske Massey Ferguson interesserede, at se hele produktprogrammet selvom maskiner måske ikke er fysisk til stede hos forhandleren.

- Nummer et vil altid være at have maskinerne fysisk tilstede hos forhandlerne, men det er af praktiske årsager ikke altid muligt, og derfor er denne teknologi det næstbedste. Vi vil ikke skrotte vores brochure, men vi vil i højere og højere grad satse på denne løsning, da den kommer alle langt mere til gode, fortæller han og påpeger muligheden for ikke bare at kigge nærmere på de enkelte maskiner igennem brillerne, men også få en større forståelse for maskinerne og opbygningen.

- Eksempelvis har vi mulighed for at tage sideskærmene af pressere og mejetærskere, for på den måde at se materialeflowet igennem maskinerne. Det er noget som hele tiden udvikles, og da det foregår over nettet, er løsningen noget som opdateres løbende, hvilket derfor er en smule bedre end brochure, som ikke altid er helt up-to-date.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame