Under Agromek 2014 har Maskinbladet været vært for sine samarbejdspartnere i organisationen UsedTechWorld, hvor omdrejningspunktet er formidling af brugte maskiner på tværs af landegrænser.

Alle deltagerne er interationale magasinudgivere og formidlere af brugte landbrugsmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På mødet var der deltagere fra Tyskland, Frankrig, Polen, Rumænien, Ungarn, Sverige og Danmark.

Også reservedele

- På mødet fik vi en grundig orientering om markedsforholdene og landbrugets situation i de enkelte lande, og vi drøftede flere nye, spændende tiltag med henblik på at styrke maskinsalget, men også det verdensomspændende salg af reservedele gennem Web-parts, fortæller salgschef Toby Nielsen, Maskinbladet.

UsedTechWorld består af samarbejdspartnere i 26 lande, som alle beskæftiger sig med at optimeresalget af landbrugsmaskiner.

Men netværksmødet under Agromek handlede også om at styrke og udvikle yderligere synergier i samarbejdet.

26 lande

UsedTechWorld-netværket genererer månedligt flere end 26 millioner sidevisninger af brugte landbrugsmaskiner i 26 lande, hvilket hjælper danske maskinhandlere med at afsætte deres brugte maskiner ude i verden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De internationale gæster benyttede selvfølgelig også anledningen til at kigge nærmere på Agromeks store maskinudstilling.

Blandt andet tog Kongskilde imod gruppen på sin stand.

Her fortalte salgs- og supportchef Tommy Overby om virksomheden og dens internationale aktiviteter samt flere af produkterne.

Han blev suppleret af salgsdirektørThomas Kylling, som fortalte om det trådløse overvågningssystem SensSeed, der anvendes til overvågning af korn- og frølagre.