Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Agrolux bliver til Kongskilde

Af mbl - 18. sep. 2015 KL. 09:07

Plove under Kongskilde navnet introduceres nu på det danske marked. Det betyder, at Agrolux plovene forsvinder fra det danske marked.

Derfor opsiger Kongskilde Industries A/S samarbejdet med Flex Trading A/S, der gennem mange år har markedsført Agrolux ploven i Danmark. Det er en del af Kongskildes 'One Brand'-strategi, hvor der fremover skal fokuseres på Kongskilde brandet.

- Det er vigtigt for Kongskilde at styrke markedsføringen med vores 'One Brand'-strategi, og derfor tager vi nu næste skridt, hvor vi introducerer Kongskilde plove på det danske marked, siger Tommy Overby, salgschef for Kongskilde i Danmark.

I praksis stopper salget af Agrolux med udgangen af året, men Flex Trading fortsætter med at kunne levere Agrolux slid- og reservedele i hele 2016.

- Vi takker Flex Trading for deres mangeårige og store indsats med at sælge og servicere Agrolux plove på det danske marked, siger Tommy Overby.

Tommy Overby lægger ikke skjul på, at Kongskilde meget gerne fortsætter samarbejdet med Agrolux forhandlerne. Han understreger, at Kongskilde nu går i dialog med dem om et fremtidigt samarbejde omkring forhandling af virksomhedens produkter.

Fremover markedsfører Kongskilde Industries deres plovprogram under Kongskilde brandet. Överum nyder en særstatus på det danske marked, og derfor fortsætter dette brand sideløbende i Danmark.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame