Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Agrifarm lander første eksportordre i Sverige

Af SSV - 21. jan. 2019 KL. 08:00

Agrifarm har nu landet den første ordre uden for Danmarks grænser.

Agrifarm A/S har indgået en aftale med landmand Anders Gunnarsson, Kvänum i Sverige, om at der i 2019 skal opføres en Intellifarm stald på ca. 4.200 m2. Stalden er forberedt således der kan etableres luftrensning for at minimere ammoniakbelastningen, og derved kan Agri AirClean® luftrenseren også blive en del af projektet på sigt.

Byggeriet starter så snart vinteren går på held i marts/april, og skal stå færdig sidst på året.

- Vi er super glade for at det nu lykkedes at få udbredt staldkonceptet Intellifarm til Sverige og glæder os til at komme i gang hos Anders Gunnarsson, udtaler Produktchef hos Agrifarm Poul Erik Christensen i en pressmeddelelse.

Anders Gunnarsson ser store muligheder for Intellifarm staldkonceptet i Sverige, som han mener møder en række af de krav og ønsker de svenske forbrugere har til opdræt af grise, herunder stort lysindfald og fokus på høj dyrevelfærd.

- Vi besøgte Agrifarm og så stalden hos Peder Rasmussen ved Århus, sidste sommer. Jeg var meget begejstret. Selv i denne varme periode, oplevede vi en stald med et markant bedre staldklima end det vi normalt ser. Jeg var ikke i tvivl om at det var denne stald jeg ville have, udtaler Anders Gunnarsson.

Og netop eksport bliver et vigtigt element for Agrigarm.

- Eksport er en del af vores strategi, både når det gælder Intellifarm stalden og Agri AirClean luftrenseren. Derfor er vi særdeles glade for at det nu er lykkedes at sælge staldkonceptet til det svenske marked, udtaler adm. direktør Hans Jørgen Pedersen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame