Faglige sessioner hvor deltagerne selv sammensætter deres program kombineret med et fælles program med politik på dagsordenen. Det er kernen i Agri Nord Kongres 2017, som afvikles onsdag 8. februar.

Formand for landboforeningen, Carl Chr. Pedersen, fortæller, at de i sidste år fik så mange positive tilkendegivelser fra medlemmer og samarbejdspartnere, at de har valgt at holde fast i konceptet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Der er rigtig mange møder, som skal passes ind i en travl hverdag. Mange både landmænd, bankfolk og øvrige deltagere gav sidste år klart udtryk for, at de gerne ser ét stærkt program frem for fire selvstændige årsmøder, siger han.

Sidste år deltog godt 400 i kongressen, der afvikles i Agri Nord Idrætscenter i Aalborg.

Politisk formiddag

Kongressen lægger ud med at rette blikket mod det politiske landskab. Flemming Nør-Pedersen fra Landbrug & Fødevarer åbner ballet med en politisk status. Dernæst er det udvalgsformændene for Agri Nords udvalg for kvæg, svin, planteavl og økonomi, som indtager talerstolen med årets beretninger.

- Der skal desuden være valg til vores fire udvalg, og for at bruge tiden bedst muligt foregår det ved hjælp af elektronisk afstemning, hvor alle medlemmer får udlevet en stemmeboks, som de blot skal klikke på, når vi skal vælge blandt kandidater. På den måde har vi resultatet øjeblikkeligt, siger Carl Chr. Pedersen.

16 faglige indlæg

Eftermiddagens program består af 16 forskellige faglige indlæg, hvor deltagerne kan vælge sig ind på fire. På den måde kan man selv sammensætte sit program alt efter, om man er interesseret i kvæg, svin, planteavl eller noget helt tredje.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er naturligvis gratis at deltage, men det er nødvendigt med tilmelding, så vi ved hvor mange der deltager på de enkelte sessioner, siger Agri Nords formand.

Tilmelding foregår via foreningens hjemmeside www.agrinord.dk.