Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Agco styrker indsatsen på eftermarkedet

Af JOF - 12. mar. 2019 KL. 10:05

Hos Agco sættes der fokus på eftermarkedet i form af en ny ansættelse og udvikling af koncept, der tilbyder værktøjer og træning til at styrke og supportere det opsøgende eftermarkedssalg.

Landbruget er i hastig forandring. Antallet af landbrug falder og størrelsen på de enkelte landbrug bliver større, samtidig med at gennemsnitsalderen for landmanden stiger, skriver Agco Danmark i en pressemeddelelse. Dette - sammenholdt med at man på maskinhandlersiden samler sig i færre, men større enheder - betyder at afstanden til landbrugeren fra maskinhandelen øges.

- Behovet for at opsøge og servicere vores kunder, er vitalt for at fastholde og udvikle relationerne og øge vores markedsandel, fortæller Lasse Rask, der er Aftersales Commercial Manager hos Agco Danmark, og fortsætter:

- Sidste år iværksatte vi en række aktiviteter, der konkret fokuserede på det store potentiale, der ligger i eftermarkedet. Allerede nu kan vi se at denne strategi begynder at give pote. Blandt andet kan vi konstatere at interessen og salget for Agco Reman dele (remanufactured/genfabrikerede dele) med samme garanti som nye dele, er i fremmarch.

- Vi har ligeledes udviklet et koncept til forhandlerne, hvor vi tilbyder værktøjer og træning til at styrke og supportere det opsøgende eftermarkedssalg. Så grundlaget er i orden - og vi ser frem til at følge de konkrete resultater?

Dansk Maskincenter og Agco i tæt samarbejde

I forbindelse med den øgede satsning på eftermarkedet, har Dmc netop ansat Mogens Bredtoft i en nyoprettet stilling som eftermarkedskonsulent.

- Med ansættelsen af Mogens styrker Dmc deres eftermarked - både hvad angår salg og service. Fra Agco Danmark's side vil vi supportere salget og aktiviteterne og - i et tæt samarbejde med Dmc - sikre løbende opfølgning på salgsudviklingen, siger Lasse Rask i pressemeddelelsen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame