Agcos omsætning i tredje kvartal blev 1,986 milliarder dollar mod 1,761 milliarder dollar i samme kvartal i 2016.

det er en fremgang på næsten 13 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også resultatet er røget i vejret fra 39,4 millioner dollar i tredje kvartal 2016 til 60,8 millioner dollar i tredje kvartal 2017. - En fremgang på 54 procent.

Efter regnskabsårets første ni måneder er netooresultatet 144,2 millioner dollar mod 99 millioner dollar i samme peridoe i 2016.

Solidt salg

- Agco har i det seneste kvartalsregnskab præsteret et solidt salg og solid indtjening. Samtidig har koncernen fortsat foretaget strategiske investeringer i ny teknologi, produktivitetsforbedringer og udvikling af nye markeder, siger Agco-topchef Martin Richenhagen.

- Vi har præsteret salgsvækst og forbedret indtjeningen på tværs af regioner til trods for, at efterspørgslen fortsat er på et lavt niveu, tilføjer han.

Fokus på vækst

Derfor har Agco også fortsat fokus på langsigtet vækst og arbejder på at udvide produktporteføljengennem både intern produktudvikluing og opkøb af virksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har for nylig afsluttet opkøbet af to virksomheder, som udvider vores produktportefølje. I september købte vi Precision Planting og i oktober afsluttede vi købet af Lelys græsdivision, hvilket helt afgørende forbedrer vores hø og ensilage produkt-linjer i Europa, siger Martin Richenhagen.